Gratis massagestoel testen

1. Minstens zo goed als een gemiddelde masseur/fysiotherapeut

Wow!” Het meest gehoorde woord als bezoekers de stoelen testen. Verrast over de bijzonder goede kwaliteit van de massage: “Dit hadden we niet verwacht.” Onze massagestoelen zijn voor eigenlijk iedere bezoeker de grote verrassing als het gaat om de kwaliteit en effectiviteit. Klanten ervaren de massagestoel minstens zo goed als de gemiddelde masseur/fysiotherapeut.

2. Dagelijks gebruik zorgt ervoor dat klachten sneller verminderen

Door dagelijks gebruik te maken van de massagestoel verminderen je klachten veel sneller. Met je eigen massagestoel bepaal je zelf hoe vaak je naar je “masseur” gaat.

3. 24 uur / 7 dagen per week beschikbaar

Met je massagestoel thuis bepaal je zelf wanneer je een massage neemt. Je hoeft geen afspraak meer te maken, je hoeft niet te wachten, je hoeft niet te reizen. De stoel is er altijd voor je!

 4. Betaalbaar: Je hebt al een stoel vanaf € 1.995,00

Een goede stoel is er al vanaf € 1.995,00. Als je deze aanschafprijs afzet tegen een massagebehandeling van €60 per behandeling, dan heb de een stoel al na 33 behandelingen terugverdiend.

 5. Heerlijk ontspannen in je eigen stoel

Naast effectief is de stoel ook heerlijk om even lekker te ontspannen en aan de drukte van de dag te ontsnappen.

 


Kom het zelf ervaren

We nodigen je graag uit om dat zelf te komen ervaren in onze showroom in Amersfoort of bij onze dealers in VelsenSchijndel of Antwerpen

Mail of Bel voor een afspraak 033 30 200 10

We bieden je alle ruimte en tijd en wij blijven op de achtergrond aanwezig om je vragen te beantwoorden. Je hoeft bij ons niet een verkoper te verwachten die continue naast je staat te wachten. Je vindt ons op de Spaceshuttle 6-G in Amersfoort.

Je kunt ons bezoeken van ma-zo 09:00 – 21:00 uur. Om er zeker van te zijn dat we aanwezig zijn verzoeken we je een afspraak te maken zodat we tijd voor je kunnen reserveren, want soms zijn we even afwezig om een stoel af te leveren. Een afspraak kan bij ons ook ‘s avonds en op zaterdag of zondag.

 

Showroom 2016 februari-1


Frank over zijn stoel:
Na steeds vaker wakker te worden met een zere nek en pijn in de schouders ben ik het internet opgedoken. In het verleden had ik al vaker geroepen dat een massagestoel echt iets voor mij zou zijn voor minder pijn en een meer ontspannen lichaam dus kwam ik na enig oriënteren op de site van TotalSeat terecht. Ik heb vervolgens een afspraak gemaakt en in Amersfoort diverse stoelen geprobeerd en de nodige informatie van Bart gekregen. Hieruit bleek dat de
SL-A50 echt mijn stoel was.

Sinds 2 weken ben ik nu de tevreden en ontspannen eigenaar van een heerlijke massagestoel die al z´n verwachtingen waar maakt.

TotalSeat en Bart, hartstikke bedankt voor de geleverde service……complimenten!


Nek & schouderklachten

Steeds meer klanten kiezen voor een stoel van TotalSeat om hun nek & schouders dagelijks te masseren. De stoel is dermate goed dat veel klachten aanzienlijk verminderen en voor je massage ben je van niemand meer afhankelijk: je kunt de stoel gebruiken wanneer jouw dat uitkomt. Wordt het de fysio of toch een massagestoel.

De grootste kracht van een massagestoel is het dagelijks of veelvuldig gebruik van de stoel. Het dagelijkse gebruik zorgt voor verlaging van de spierspanning, verbetering van de doorbloeden en daarmee vermindering van de klachten. Lees onze klantervaringen…


Waarom TotalSeat

  Eigen testcentrum | showroom in Amersfoort, Velsen en Schijndel
  De expert van Nederland
  Dealer van iRest massagestoelen
  Keuze uit ca. 12 modellen
  Betaalbaar € 1.500 tot € 3.900
  Ongedwongen advies


iRest: een gerenommeerd Merk

TotalSeat is importeur van het gerenommeerde Chinese merk iRest. Eén van de top drie fabrikanten in Azië met een productie van ca. 500 stoelen per week en 600 verkooppunen in China. Onze directe contacten met de fabriek staan borg voor een goede service en garantie afhandeling.

Direct naar het overzicht massagestoelen